Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

четвъртък, 17 октомври 2013 г.

NH Media expands on details regarding Dongho's leaving

След като вчера обявиха новината, че Донхо ще напусне U-KISS от NH Media сега предлагат повече информация относно причините за това му решение.


От NH Media коментираха, "[Тръгването на Донгхо] не е породено от разногласия [с групата или агенцията]. Това е нещо, което самият той обмисля от доста време... От доста дълго време, Донгхо не смяташе че звездния живот е правилния път за него и сме обсъждали доста пъти това с него, така че обмисляхме бъдещия курс на действия още от преди...[Изпълнителят] първоначално си взе почивка от активностите на групата, но накрая официално реши да я напусне на 16-ти."

Според NH Media Донгхо е прекъснал активностите си с групата веднага след концерта им в Токио на 30-ти август. Но дори и след взетата почивка желанието му да напусне развлекателната индустрия не се променило, така че агенцията му е позволила да го направи взимайки предвид желанието му и факта, че здравословното му състояние се е влошило, независимо от това, че изпълнителят все още има активен договор с компанията за още три години.

Както е известно много е рядък случая, в който от агенцията ще позволят на свой изпълнител да напусне при положение, че договора не му е изтекъл, ето защо агенцията беше помолена за допълнително пояснение на ситуацията. Говорител от нея сподели, "Решихме да изпълним желанията му. По начина, по който той ни представи желанието си да не живее повече като знаменитост изглежда така сякаш [Донгхо] не само ще спре дейностите си като певец, но също така и в другите области (на развлекателната индустрия). Изглежда ще започне да обмисля какво да прави оттук насетне."

Въпреки, че напускането на Донхо от групата я оставя с празно място точно преди завръщането им - U-KISS планира да се завърне на музикалната сцена както е планирано. 

Source: Allkpop
.

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena