Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

понеделник, 7 октомври 2013 г.

[Breaking] DSP Media reveals KARA's Nicole will not be renewing contract + Jiyoung may decide to focus on studies

Няколко дни по-рано започнаха да се появяват слухове, че корейската момичешка айдъл група KARA ще се разпадне с статия от японска медиа, като в началото от комапнията им DSP Media отрекоха.






DSP Media съобщиха чрез официална публикация "Това е нашето официално становище по въпроса с договора на Никол с DSP Media за територията на Корея."

"Гюри, Сънгьон и Хара подновиха договорите си с още 2 години и решиха да провеждат бъдещите си дейности с DSP... Договорът за Джийонг е различен от тези на останалите членове и ще свърши през април, а тя все още има време да обмисли решението си и това накъде ще продължи животът й - кариерата й като певица, образованието й."

"Никол ни каза, че няма намерения да подновява договора й с DSP и следователно той ще изтече януари следващата година, както е планиран." сподели агенцията, следователно индиректно намеква, че Никол няма да е част от КАРА, след изтичането на договора.

Агенцията каза на феновете, че въпреки това името КАРА ще продължи да съществува, дори и някои от членовете вече да ги няма."Дори и някой от членовете да напусне без подновяването на договорите си, тимът както е ще продължи без да се разпада и ще промотира, както в Корея, така и в други страни."

В допълнение към публикацията, във връзка с положението с договора на Джийон и дилемата й дали да остане в КАРА или да се фокусира над обучението си близки до нея казаха на медиите "Вярно е че тя се е замислила за почивка. Тя се интересуваше от продължаване не обучение в чужбина. Въпреки това, в този момент, когато тя работи усилено като член на КАРА, нищо не е потвърдено... Не е като тя да е казала, че ще напусне живота й в развлекателния бизнес. Има достатъчно време, за да обсъщдам този въпрос по-обстойно."

Източник: allkpop

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena