Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Kikwang to act in '20's Twenty-Years-Old'

Според CJ Entertainment & Media, дъщерята на актрисата Кьон Ми Ри - И Да Ин ще последва стъпките на майка си като се включи в продукцията на нова драма в съдружие с Кикуанг от B2ST.

 
Драмата, озаглавена '20's Twenty-Years-Old,' ще бъде на четири части в  утра HD формат и ще е мобилна драма. Главните актьори са се включили за пръв път в снимките на 10-ти октомври.

В продукцията идол звездата Кикуанг изненадващо се появява пред студентката Хе Рим и така се заформя романтиката по между им. Очаква се да бъде интересна и вълнуваща драма, в която хармонично ще се представи тийнейджърския живот и двайсете като цялостен обект на романса. Драмата ще бъде 100% продуцирана, използвайки 4K (Утра HD) заснемащи камери за представяне на красивите сцени.

Докато драмата се предполага да бъде роматично-фантастична, тя ще включва и голяма доза от реалността като истинското име на Кикуанг и идол групата ще си останат непроменени. Той ще играе ролята на очарователен герой с чисто сърце, който опитва да спечели сърцето на първата си любов макар и вече да е израснал като идол звезда.

Драмата се очаква да може да бъде гледана през мобилните устройства до края на тази година. 

Source: AllKpop

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena