Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

вторник, 8 октомври 2013 г.

LED Apple to have concert in Romania!!!

LED Apple, едни от най-известните имена в корейския подземна поп-рок сцена, ще дойде за първи път в Румъния на 15-ти февруари 2014 година! Момчешката група,която е доста известна в Корея сред тийнейджърите, ще има концерт в Турбохалле, като сцената ще подгряват танцовия състав DSK (Dope Style Kings).


LED_Apple_Bad_Boys

Концертът на LED Apple обозначава и първата стъпка за подобряването на Румънско-корейските отновения, базирани на музикално-развлекателната страна и е със съдействието на Румънско-корейския културно дружество Хан Кибум.
Място: TURBOHALLE (next to PĂCII – Militari Subway Station)
Дата: 15ти февруари 2014/19:00
ЦЕНИ БИЛЕТИТЕ:
    • категовия VIP  (уникален шанс да вземеш участие в лично подписване от момчетата и безплатно CD) – 150 RON (румънски лей) РАЗПРОДАДЕНИ (по данни тези билети са продадени през първия час след пускането им)
    • 1ва категория – ранно пиле (ексклузивно за периода 25-ти септември – 31-ви декември) – 70 RON (румънски лей)
    • 1ва категория (от 1-ви ноември) – 100 RON (ромънски леи)
    • Златни (специална категория) – 100 RON (ромънски леи)

  1. Събитието е организирано от компания, специализирана в създаването на концерти – Kompas Events;
  2. ACRC са сътружниците и с тях феновете могат да разговарят по всякакви въпроси, които могат да имат;
  3. ВИП билетите са ограничени в 50 бройки;
  4. Билетите са пуснати в полунощ на 25-ти септември в  Biletoo.ro;
  5. Чуждестранните фенове (без тези от 7-те споменати държави малко по-долу в статията) трябва да пратят имейл на events@kompasevents.ro както е показано в снимката долу (ВНИМАНИЕ! Имейла трябва да се попълни с лични данни, това е само пример), обратен имейл ще бъде изпратен с информация къде ще трябва да се купи билета!                                                 Untitled-1
  6. Има 2 опции за получаване на билетите – 1) плащането ми и изпращането на дигитално копие, като ще се получи, или когато се пристигне на концерта, или когато пристигнете в Румъния, 2) или може да платите екстра и да получите билета по пощата;
  7. След купуването на билета, ще получите имейл с потвърждение за плащането;
  8. За повече информация и детайли може да последвате страницата във фейбук на ACRC или тази статия;
  9. Ако имате още въпроси пишете коментари.
Сцециалният билет Golden Circle ще съдържа:
  •      същото място като това на ВИП билетите;
  •      ще получи подаръци;
  •      няма да участва в раздаването на автографи.
Разликата между ВИП  и GOLDEN CIRCLE е че само ВИП ще могат да вземат участие в раздаването на автографи от LED Apple.
Официално съобщение:
След дискусии с компанията на LED Apple организаторите намериха решение, чрез което да дадат шанс на феновете да бъдат малко по-близо до техните идоли: Златен  билет, който ще се намира в зона, близо до момчетата, където няма да е толкова претъпкано.
Участие в раздаването на автографи ще бъде направено чрез томбола.
Тази томбола ще даде право на 10 притежатели на билета Golden Circle да вземат участие в раздаването на автографи. За да се вземе участие в томболата, всеки купувач трябва да изпрати имейл с тема “Golden Circle” на имейл events@kompasevents.ro, където трябва да включат името си, фамилия и номер на билет. Тези, които не последват тези инструкции няма да участват в томболата след като златните билети са разпродадени.
Golden Circle са в продажба от 12 часа на 26-ти септември в Biletoo.ro и BLT.ro. Продажбите  на този тип билети ще са както следва: 100 RON за периода 26-ти септември – 31-ви октомври, след 1-ви ноември 130 RON.
Притежателите на ВИП билети ще имат достъп до зоната  на Golden Circle и ще бъдат наградени за лоялността и отдадеността си.
Феномена LED Apple започна да се разпространява бързо в Руминия и сърцата на тийнейджърите от страна са в ритъм с “Time Is Up”, “Run To You”, “Le The Wind Blow”или “Bad Boys”:  първата пратка от ВИП билетите за концерта на 15-ти февруари бяха разпродадени за 60 минути, а втората пратка, която беше с много ограничен брой, се разпродаде в деня, в който беше пусната  на пазара. Затова и ВИП билетите са напълно разпродадени!
Source: biletoo.ro
Билетите за концерта на LED Apple в Букурещ, Румъния са пуснати за продажба и в още 7 държави!
960011_382170191915803_2037310552_n
Поради големият интерес за концерта на LED Apple в Букурещ сред чуждестранните фенове. След получаването на множество имейли от чуждестранни фенове, организаторите решиха да писнат продажба на билетите и в още 7 държави чрез платформата на Eventim. Като резултат билетите може да се закупят и от  Австрия, България, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Хърватия. За да влезнете в съответните сайтове натиснете знамената.
austria            Bulgaria             serbia
slovenia            Slovakia_flag_300            hungary
croatia
Source: ACRC
Страницата на събитието в фейсбук може да намерите тук!
Официалната страница на LED Apple във Facebook.
Официална страница във фейсбук на румънските фенове -LED Apple Official Romanian Facebook Page.
Официален канал в YouTube.


Source: kculturero

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena