Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

четвъртък, 26 септември 2013 г.

Soyeon and Oh Jong Hyuk have been dating for the past 3 years!!!


Подгответе се за още една звездна двойка, защото Сойон (26 год.) от T-ara и О Джонг Хьок (30 год.) изглежда са двойка от близо 3 години!


Преди време имаше слухове, че двамата са били двойка, но тогава нито един от двамата не отрече, нито път потвърди това, ето защо те си останаха само слухове... до днес.

'Sports Seoul' е медията, която "хвърли бомбата" като пуснаха снимки на Сойон и бившият член на Click B, на които двойката празнува 1000 дни заедно с приятели - включително Санг Су Уон от J-Walk в кафе в Гангнам на 23-ти септември.

Сойон преди време е споменавала, че е фен на Click B още от малка, когато двете групи се засякоха на 'Star Golden Bell' през ноември 2010г. Двамата също така са участвали в предаването 'Bouquet' на 26-ти декември 2010. Връзката между двамата изглежда се е зародила първоначално като привързаността на фен към любимата му звезда, докато не е прераснала в двойка на 28-ми декември 2010. Дори докато О Джонг Хьок служи в армията вързката на двамата остава не поклатима.

DSP Media също потвърди слуховете и коментира "О Джонг Хьок и Сойон излизат заедно. О Джонг Хьок, който е добре възпитан и има мила същност се влюби в сладката харимза на Сойон." От Core също потвърдиха с думите, "Родителите и семействата на двамата знаят за връзката им. О Джонг Хьок и Сойон излизат заедно и молят за вашето (разбиране) и подкрепа."

С излизането на яве на тази новина от Core Contents Media потврърдиха пред 'Xsportsnews', "Сойон и О Джонг Хьок излизат заедно от 3 години... Двамата се срещат от доста време и снимките, които сега се появиха показват срещата им по случай отпразнуване на 1000 дни заедно.. Двамата се срещаха без много шум дори и преди О Джонг Хьок да влезе в армията. Въпреки натоварения график на T-ara, Сойон търпеливо го чака да излезе."

Честито на двойката и още много такива празненства да посрещнат!~








Source: Allkpop

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena