Блогът е по-скоро бекъп на оригиналният - http://koreanloversbg.blog.com !

петък, 19 юли 2013 г.

Junsu and Jaejoong planning to enlist at the end of this year?

Джунсу и Джеджунг от JYJ са напът да влязат в армията в края на тази година или поне така твърди вътрешен източник на изпълнителите.

   

 Както ни е известно тази тема беше засягана не веднъж и нещата ще се случат така или иначе независимо дали на феновете ще бъдат подготвени за това или не. Последният път, когато случаят беше дискутиран в медиите беше споменато, че Джеджунг ще отложи влизането си за края на 2012, но както е ясно и тази дата отпадна и както изглежда влизането му в армията ще се състои в края на тази година.

Вътрешен източник коментира, "[Джунсу и Джеджунг] в момента уреждат датата на влизането си като имат предвид и своите планирани концерти и натоварени графици. [Те ще влязат] навярно към края на тази година, ако ли не то през януари, февруари месец на следващата." 

 "С полемиката, която битува в момента относно знаменитостите, които влизат в армията, те биха предпочели да влязат като нормални войници. Тъй като влизането на знаменитост в армията е чувствителна тема и двамата застават зад позицията си да положат задължителната си служба като обикновени хора. Тъй като те са топ звезди и темата (за влизането им) има потенциала да се "раздуе", те няма как - подхождат към това с предпазливост.." 

Изпълните вече няколко пъти отлагаха службата си, но те са все още на възраст, при която могат да отлагат ако е необходимо. Към момента нищо не се знае за статуса на Юнчул относно армията.

Последният път, когато темата се дискутира той беше определен като 4-ти ран след 3-тите медицински тестове, което означава че не е годен да положи пълна служба като войник, а вместо това може да служи като запасен войник или като офицер в общесвената служба.

C-JeS Entertainment останаха тихи по темата, единственото което споделиха бе, "Всички членове на JYJ планират да влязат в армията и ако вие сте кореец, то полагането на задължителна военна служба е нещо очевидно," но все пак не дадоха детайли относно опреелени дати.

Source + image: Kuki News and Allkpop

0 коментара:

Публикуване на коментар

© Saranghe, Korea!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena